Hitne intervencije Vodoinstalater 

Hitne intervencije vodoinstalater - 0 24 h smo dostupni, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini, u bilo koje doba dana, vikendom i praznicima. Brzo i kvalitetno do riješenja problema instalacija.

Vodoinstalater za hitne intervencije

Vodoinstalater za hitne intervencije koji djeluje cijeli tjedan a radno vrijeme nam je 24 sata dnevno, svih sedam dana u tjednu, po potrebi i za vrijeme praznika, na području Grada Osijeka, kao i Osječko-baranjske županije, sve kako bi vaš dom bio i ostao siguran.

Poplavljuje li vaš kanalizacijski sustav, curi voda iz vaše WC školjke ili sustava grijanja? Cure li vam iz cijevi ekstremne količine vode? Potrebno vam je hitno odštopavanje jer je potpuno začepljena cijev? Zvuči kao da imate problem s vodoinstalacijama, a hitne situacije mogu biti i znatno gore. 

U takvim situacijama vrijeme je najvažnije, a brza i pravovremena intervencija može spriječiti veliku štetu i probleme za vas i vaše susjede.

Kod hitnih situacija ne čekajte, naši vodoinstalateri su spremni i rješavaju i najhitnije vodoinstalaterske intervencije, brzo i kvalitetno te efikasno.

Vodoinstalater za hitne intervencije Osijek

Imate li hitnu situaciju s vodoinstalacijama i curi voda, ili nemate vode uopće? Na području grada Osijeka ste i treba vam pomoć odmah? Pružamo pomoć pri hitnim vodoinstalaterskim intervencijama, kliknite na broj telefona i nazovite nas odmah: 098 979 2755

Što je hitna intervencija za vodoinstalatera?

Često vlasnici domova mogu pomisliti da se njihov problem s vodnim instalacijama računa kao hitan slučaj, što je normalno jer žele što prije riješiti problem. Hitne situacije često će zaustaviti normalno funkcioniranje vašeg doma i zahtijevaju brzo rješavanje i ograničavanje nastale štete.

Hitne intervencije podrazumijevaju dostupnost 0 - 24h dnevno za sve hitne situacije te brz dolazak na adresu gdje je nastao problem i poduzimanje mjera da se isti što prije riješi.

Međutim, neki od ovih problema bolje se uklapaju u drugo područje pružanja usluge i nisu hitni slučajevi te ne zahtijevaju hitne intervencije.

Hitne vodoinstalaterske intervencije

Hitne vodoinstalaterske intervencije je teško prepoznati a na prave hitne situacije treba momentalno djelovati, stoga vam navodimo neke primjere hitnih slučajeva na vodenim instalacijama, kao i uobičajene usluge koje ne zahtijevaju trenutnu i hitnu pažnju:

Hitni slučajevi (njih treba odmah riješiti):

  • začepljenje glavne kanalizacijske cijevi, što rezultira povratom kanalizacijske vode pa je potrebna hitna intervencija odštopavanja odvodnih instalacija ili dovodnih instalacija.
  • poplave - curenje velike količine vode
  • puknuća cijevi grijanja ili generalno puknuće cijevi
  • puknuće ventila
  • smrznuto grijanje

Uobičajene usluge (mogu pričekati malo):

Vodoinstalater hitno

Vodoinstalater hitno

Vodoinstalater hitno - jedan je od najtraženijih pojmova, no vaša potraga staje ovdje. Naši iskusni i pouzdani stručnjaci, koji su dosad obavili na stotine hitnih intervencija dostupni su vam 0-24 sata, 7 dana u tjednu. Hitne intervencije zahtijevaju brzu reakciju i brz dolazak na adresu gdje je nastao problem kako šteta ne bi bila još veća. Nastali problem može uzrokovati štetu vama, ali i susjedima ispod vas. Curenje vode u njegovom zidu i stropu može biti prilično skupo, a naša brza intervencija može to ograničiti, pa i spriječiti. Pozivanjem naših vodoinstalatera dobit ćete brzu, kvalitetnu i pouzdanu uslugu i rješenje vašeg problema i hitne situacije. Uz znanje i iskustvo, "naoružani" smo i kvalitetnom profesionalnom opremom. Kontaktirajte nas!

Dežurni vodoinstalater

Dežurni smo vodoinstalateri Osijeka i stojimo vam na raspolaganju kako biste vi mirno spavali. Iako uglavnom sve funkcionira kako treba, ponekad je kvar neizbježan. Ponekad voda jedsnotavno negdje procuri, a ako je u pitanju ozbiljniji problem, treba brzo reagirati. Kad god se dogodi neodgodiv problem i hitna situacija, tu smo za vas da se pobrinemo da šteta ne postane veća i da se problem brzo i efikasno riješi. Prepustite vaše probleme našim stručnjacima, odličnim vodoinstalaterima s velikim znanjem i iskustvom. Odmah po obavljenom poslu uvjerit ćete se u visoku kvalitetu našeg obavljenog rada i znat ćete da su se za vas i vaš dom pobrinuli pouzdani i efikasni dežurni vodoinstalateri za hitne situacije.
dezurni vodoinstalater za hitne intervencije

FAQ - često postavljena pitanja

Pitanja i odgovori oko toga što raditi i kako se osigurati dok nas čekate, a time i spriječite nastanak još veće štete.

Što učiniti dok čekate vodoinstalatera?

I hitne intervencije zahtijevaju određeno vrijeme dolaska. Mi ćemo u ovim situacijama uvijek nastojati doći u što kraćem roku do vas. U takvim slučajevima budite strpljivi, no svakako možete i sami poduzeti određene mjere koje će spriječiti veću štetu do njihovog dolaska.
 
Ako je u pitanju hitan slučaj poput nekontroliranog curenja vode uslijed puknuća cijevi, obavezno pronađite i zatvorite ventil kako ne bi došlo do poplave. Zatvaranje ventila bit će dovoljno do dolaska vodoinstalatera.

Zaštopala se cijev, što raditi?

Ako je došlo do zaštopanja cijevi, ne pokušavajte ju sami odštopati ako je vodoinstalater na putu. Korištenje kemikalija može dodatno otežati naš rad. Odštopavanje odvoda i saniranje samo po sebi često nije komplicirano, no ipak zahtijeva profesionalno znanje i alat koji u kućanstvu najčešće nemate.

Procurio je bojler, što napraviti?

Ako je procurio bojler, zatvorite ventil njegove dovodne cijevi i obavezno ga isključite iz struje. Ni slučajno ne pokušavajte sami pokušavati riješiti problem ako niste osposobljeni za to.

Što činiti kada curi voda iz radijatora?

Curenje vode iz radijatora do dolaska vodoinstalatera možete spriječiti zatvaranjem radijatora ručno na regulatoru/ventilu gore kojim i inače regulirate centralno grijanje te na prigušnici dolje za koju će vam trebati imbus ili ravni ključ.

Što raditi ako curi iz vodokotlića?

U slučaju da vodokotlić ne prestaje puniti vodu, zatvorite vodu i pričekajte vodoinstalatera. Dovod vode zatvarate zavrtanjem kutnog ventila kod vodokotlića.
© Copyright 2020 - Vodoinstalater Osijek - Sva prava zadržana. 
iQ-Agencija
envelopephone-handsetmap-marker