Montaža sanitarija

Montaža i demontaža sanitarija

Montaža sanitarija podrazumijeva montažu širokog spektra kupaonskih proizvoda, od tuš kabine do kupaonskog namještaja te ostalog što zajednički nazivamo sanitarijama.

Ugradnja slavina, ugradnja odvoda za otpad te ugradnja svih ostalih kuhinjskih i kupaonskih sanitarija radovi su koje smo dosad obavili puno puta i u kojima imamo veliko iskustvo.

Bez obzira radi li se o montaži ili zamjeni jedne sanitarije ili više njih, ili čak o cjelovitoj adaptaciji kupaonice, važno je da sve bude odrađeno stručno, pažljivo i sigurno za uporabu.
montaza sanitarija
renoviranje kupaonice

Adaptacija - renoviranje i instalacija kupaonice

Neovisno radite li adaptaciju, renovirate li je ili trebate zamijeniti instalacije, mi pokrivamo sve usluge cjelovite obnove kupaonice. Danas je dizajn kupaonice bitan kao i dizajn čitavog prostora, stoga vam mi olakšavamo uređenje i preuređivanje svih tipova kupaonica s našim cjelovitim uslugama. Naše usluge pokrivaju ugradnje:

Ukoliko se usluga ne nalazi na popisu, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme.

Ugradnja tuševa

Ugradnja tuševa čest je postupak koji smo dosad odradili za brojne klijente. Tuš kabina praktično je rješenje koje štedi više prostora od klasične kade, no svakako treba biti ugrađena po pravilima i standardima struke kako prilikom korištenja ne bi došlo do toga da curi voda ispod tuš kabine ili kroz stijenke ili vrata kabine. Ugradnja tuševa stoga je postupak koji svakako treba biti obavljen maksimalno pažljivo i kvalitetno.

 

Ugradnja tuseva
Potrebna vam je ugradnja ili montaža sanitarija? 

Montaža umivaonika

Montažu ili ugradnju umivaonika obavljamo brzo i kvalitetno. Vjerojatno niste ni svjesni koliko puta dnevno koristite umivaonik, stoga želite da on bude kvalitetno ugrađen i da vam služi dugo. 

Od ranog jutra pa do odlaska na spavanje, uz nebrojene primjere tijekom dana, za umivaonikom ćete se naći zaista često. Kvalitetna ugradnja umivaonika da najbolje služi svojoj svrsi je ono što mi radimo.
montaza umivaonika

Ugradnja kade

Ugradnja kade postupak je za koji želite da bude izveden potpuno precizno i uz maksimum kvalitete. Kada se koristi svakodnevno, kroz nju protječe značajna količina vode i zbog toga je bitno da kadu ugrade stručnjaci koji znaju što rade, kako ne bi nastala šteta i kod vas i kod susjeda, u slučaju da živite u zgradi. 

U više od dva desetljeća djelovanja ugradili smo stotine kada i stekli mnoštvo zadovoljnih korisnika naših usluga. Ugrađujemo kadu i za vas, kvalitetno, učinkovito i sigurno.
ugradnja kade
Ugradnja toaleta

Ugradnja toaleta

Ugradnja toaleta jedan je od čestih postupaka koje radimo. Wc školjka jedna je od najkorištenijih sanitarija i ključno je da ugradnja toaleta bude izvedena kako treba jer problemi s wc školjkom mogu biti vrlo neugodni i neuredni.

Danas postoje različite vrste i oblici wc školjki, svakako želite odabrati onu koja vam najviše odgovara. No bez obzira na kakvu wc školjku se vi odlučite, mi ćemo ju bez problema ugraditi za vas.
Postavljanje bidea

Postavljanje bidea

Ugradnja bidea nije toliko česta, s obzirom da se bidei ne koriste u tolikoj mjeri kao nekad prije. Ipak, ako ste odlučili vašu kupaonicu nadograditi bideom, mi ćemo ga rado ugraditi za vas.

Bide može biti vrlo koristan i praktičan dodatak vašoj kupaonici, osobito ako imate više prostora na raspolaganju. Ako se odlučite na ugradnju bidea, stojimo vam na raspolaganju.
ugradnja pisoara

Ugradnja pisoara

Ugradnja pisoara najčešće se provodi u sanitarnim čvorovima poslovnih prostora, no jednako ćemo ga ugraditi i u vašu privatnu kupaonicu ili toalet ukoliko je to vaša želja.

Ugradili smo dosad jako puno pisoara i ostalih sanitarija u raznim ugostiteljskim objektima i toaletima poslovnih prostora te privatnim kupaonicama.
montaza vodokotlica

Ugradnja vodokotlića

Ugradnja vodokotlića ide uz ugradnju wc školjke ili posebno. U oba slučaja, ugradnju je potrebno obaviti kvalitetno kako ne bi došlo do curenja vode te kako bi vodokotlić ispravno obavljao svoju funkciju. 

Vodokotlić koristite češće nego što mislite, osobito ako živite u kućanstvu s više članova. Ugrađujemo i zamjenjujemo vodokotliće više od dva desetljeća uz maksimum kvalitete rada.

Ugradnja ventila za vodu

O ventilima korisnici najmanje razmišljaju, no kada dođe do problema, ispravan i ispravno ugrađen ventil predstavlja spas od potencijalno velike štete. 

Nemojte zanemariti ovaj dio vaših vodnih instalacija samo zato što ga ne koristite i ne razmišljate o njemu često.
ugradnja ventila za vodu

FAQ - često postavljena pitanja

Zašto je Vodoinstalater Osijek pravi izbor za vas?

Naše dugugodišnje iskustvo u svim vrstama vodoinstalaterskih radova, uključujući i velik broj ugrađenih sanitarija, jamstvo su kvalitete našeg rada. Naši zadovoljni klijenti nas u pravilu uvijek preporučuju dalje, a montažu sanitarija obavljamo pažljivo, čisto koliko god je moguće te maksimalno kvalitetno. Naš cilj je da vaše sanitarije nakon montaže budu potpuno sigurne za uporabu i da vam služe dugo i pouzdano.

Mogu li samostalno obaviti montažu sanitarija?

Možete samostalno obaviti montažu sanitarija ako ste upoznati s time te imate iskustvo i potreban alat. Realnost je ta da je malo ljudi koji nisu vodoinstalaterske struke zaista upoznato sa svime o čemu trebaju voditi računa prilikom ugradnje sanitarija.
Apsolutno preporučujemo da za ove radove angažirate stručnjake – vodoinstalatere s iskustvom koji će posao obaviti brzo, sigurno i pouzdano te nećete morati brinuti o tome hoće li vas iznenaditi nekakav kvar ili poplava kao posljedica nestručne montaže.

Ugradnja pipe - mogu li samostalno ugraditi pipu?

Ugradnja pipe nije pretežak postupak, no uvijek je najbolje to prepustiti majstoru, stručnjaku s iskustvom koji zna što radi. Ipak je u pitanju instalacija koja može uzrokovati veliku štetu ako se posao ne obavi kako treba.
Postoje različite vrste pipa te dosta stvari na koje treba paziti prilikom ugradnje, a za vas kao korisnika najčešća dilema bit će cijena pipe te izbor između pipe s jednom ili dvije ručke.
Također, bitna stavka je i broj rupa predviđenih za montažu pipe, stoga je najbolje izbor pipe napraviti nakon izbora umivaonika, kade ili sudopera.

Kako raditi sa silikonom?

Ako planirate raditi sa silikonom, imajte na umu da je uvijek bolje kupiti kvalitetan silikon, čak i ako će vas izaći nešto više. Rad sa silikonom nije nešto što ćete često raditi, postavljate ga da traje, stoga se isplati investirati u kvalitetu. Za dodatnu sigurnost preporučujemo silikon koji u sebi sadrži i sredstvo protiv bakterija i gljivica.
Silikon se treba nanositi u normalnoj mjeri, ni premalo ni previše. Tekući silikon nikako ne treba ispirati s vodom, nego ga obrišite suhom krpom. Sam silikon najbolje je oblikovati špahtlicom kako bi on izgledao lijepo i nenametljivo, umjesto da strši i narušava izgled kupaonice.

Kako očistiti silikon u tuš kadi?

Stari silikon potrebno je odstraniti mehanički čvrstim, oštrim sredstvom. Za ostatke silikona možda će vam trebati odstranjivač silikona, sredstvo za skidanje silikona. Nakon toga potrebno je potpuno očistiti i osušiti područje na koje planirate postaviti novi silikon.

Sredstvo za skidanje silikona – gdje kupiti?

Sredstvo za skidanje silikona, odnosno otapalo za silikon, možete kupiti u većini trgovina koje se bave prodajom alata, boja, industrijskih proizvoda i sl.
© Copyright 2020 - Vodoinstalater Osijek - Sva prava zadržana. 
iQ-Agencija
envelopephone-handsetmap-markercrossmenu