Postavljanje cijevi

NAZOVI ODMAH

Postavljanje cijevi vodnih instalacija

Postavljanje cijevi vodovodne instalacije temelj je vodnih instalacija. Kvalitetne cijevi postavljene od strane stručnjaka služit će vas dugo i pouzdano, bez obzira radi li se o prvom postavljanju ili zamjeni postojećih cijevi.

Zamjena starih i dotrajalih olovnih cijevi koje nije rijetkost naći u starijim kućama i zgradama čest je zahvat koji radimo.
Postavljanje cijevi u pravilu je posao koji stvara i buku i prašinu, a ako je u pitanju zamjena cijevi, i razbijanje pločica. Svaki pravi majstor vodoinstalater i sam vodi računa da postupak postavljanja bude što pažljivije odrađen.

Tijekom više od dva desetljeća rada obavili smo brojne uspješne radove postavljanja i zamjene svih vrsta cijevi u kućanstvu, o čemu svjedoče naši dugogodišnji klijenti.
Postavljanje cijevi vodovodne instalacije
montaža vodovodnih instalacija

Postavljanje vodovodnih cijevi

Postavljanje vodovodnih cijevi podrazumijeva spajanje cijevi za dovod vode na vodovodnu mrežu.

Ako je u pitanju postavljanje novih cijevi, odnosno zamjena starih, radimo demontažu starih cijevi.

Najbolje rješenje za vodovodne cijevi je postavljanje PPR cijevi čiji vijek trajanja ide do 50 godina, a podnose i temperature od -50 stupnjeva, ne korodiraju, a gubici pritiska u njima su minimalni i potpuno su sigurne i sa zdravstvenog stajališta za protok pitke vode.

Bilo da se radi postavljanje cijevi za kupaonicu, kuhinju ili neku drugu prostoriju, obavit ćemo to sigurno, kvalitetno i maksimalno precizno i pažljivo.

Postavljanje vodovodne instalacije za sve elemente u kupatilu

Postavljamo vodovodne instalacije (odvodne i dovodne) za sve elemente u kupaonici, kuhinji ili kanalizaciji te puno više od toga. Montaža vodovodnih cijevi nam je svakodnevnica i stojimo vam na raspolaganju. Kontaktirajte nas.

Postavljanje odvodnih cijevi

Postavljanjem odvodnih cijevi povezuje se odvod vode iz vašeg doma s kanalizacijskom mrežom. Cijevi koje se koriste za odvodnju u pravilu su otporne na većinu toga što se u njima može naći, uključujući razne vrste kemikalija, kiseline i sl. 

Postavljanje cijevi za kanalizaciju

Postavljanje kanalizacijskih cijevi u kući najčešće se radi uz postavljanje vodovodnih cijevi, no to nije nužno uvijek slučaj, primjerice, kad je u pitanju zamjena cijevi.

Postavljanje vanjskih kanalizacijskih cijevi radi se kako bi se kućni odvod vode spojio s kanalizacijskom mrežom.

Ove cijevi postavljaju se u zemlju, na dubinu gdje se ne mogu smrznuti, otprilike 1.2 do 1.5 m. Pravilno polaganje cijevi je ključno uz pravilan uz nagib i pad kanalizacije. 

Metalne cijevi svakako se pritom zaštite od korozije. Zatrpavanje cijevi također je potrebno izvesti vrlo pažljivo kako ne bi došlo do njihovog oštećenja pritom.
Text
ugradnja odvodnih cijevi kuce stana ili kanalizacije
ugradnja cijevi centralnog grijanja

Postavljanje cijevi centralnog grijanja

Postavljanje cijevi centralnog grijanja radimo u vašem domu uz maksimalni standard sigurnosti i kvalitete te osiguravamo da vaš dom bude opremljen kvalitetnom instalacijom grijanja i, sukladno tome, i toplinom u hladnijim mjesecima.

Grijanje može imati više različitih izvora, poput peći ili bojlera. Također može imati i različite načine izvedbe, kao što su sistem radijatora ili, primjerice, podno grijanje.

Neovisno o tome, svaka cijev grijanje zahtijeva kvalitetnu cirkulaciju, zbog čega je nužno da cijevi budu postavljene stručno, pažljivo i efikasno.
© Copyright 2020 - Vodoinstalater Osijek - Sva prava zadržana. 
iQ-Agencija
envelopephone-handsetmap-marker