O nama

Vaš dom nam je bitan kao i naš vlastiti, stoga vam pružamo najbolju moguću uslugu u gradu.
Saznajte sve o nama i našem poslovanju.

Brinemo o vašem domu ili poslovnom prostoru

Vodoinstalater Osijek ulazi u svaki dom ili poslovni prostor kao da je naš. Cilj nam je stvoriti najbolje iskustvo s klijentima i uspostaviti dugoročnu suradnju.

Poslujemo preko dvadeset godina. Točnije, poslujemo od 1997. godine, a 2020. godine odlučili smo poslovanje prebaciti online s vizijom da naša usluga bude još pristupačnija i dostupnija svima.

Naši vodoinstalaterski profesionalci posvećeni su tome da vaša obitelj ima najčišću vodu, najbolje proizvode koji štede vodu te mir bez brige o vodovodnim problemima u vašem domu ili poslovnom prostoru.

Dopustite da vas uvjerimo u našu stručnost kao naši brojni klijenti koji su kroz svoje recenzije dokaz naše stručnosti.
o vodoinstalateru osijek
GODINAMA SMO UZ VAS!

Zašto odabrati nas?

Brzina i povjerenje naše su vrline. Brzo i efikasno otklanjamo sve poteškoće s vodoinstalacijama u stanovima, zgradama ili poslovnim prostorima. Naši vodoinstalateri broje godine rada i iskustva te nam nijedan problem ne predstavlja prepreku.

Povjerenje

Stvaramo stalne korisnike pružajući iskrene savjete i pouzdanu uslugu.

Stručnost

Educiramo korisnike o našim radovima i načinu održavanja te im na taj način stvaramo dodatnu vrijednost.

Iskustvo

Više od dvadeset godina iskustva čini nas iskusnim majstorima vodoinstalaterima.

Brzina

Vaše vrijeme nam je bitno, stoga uvijek nastojimo promptno reagirati i riješiti problem.
zasto odabrati vodoinstalatera osijek

Što nas pokreće?

Pokreće nas strast i imperativ kvalitete u svakom radu koji izvodimo, bez obzira na veličinu, opseg ili složenost. Svaki problem koji zahtijeva vodoinstalatersku intervenciju predstavlja potencijalnu ugrozu koja može rezultirati velikom štetom. 

Naš cilj uvijek je učinkovito otkloniti problem i osigurati našim klijentima siguran dom ili poslovni prostor, zaštićen od bilo kakvih kvarova i problema s vodnim instalacijama ili grijanjem.

Naša vizija

Naša vizija je osigurati da domovi i poslovni prostori naših klijenata budu sigurni od bilo kakve štete i posljedica neispravnih instalacija, odnosno da sve vezano za vodu i instalacije bude ispravno i sigurno za uporabu, a svi kvarovi sanirani.

Želimo našim klijentima pružiti sigurnost i uslugu majstora koji im je dostupan u kratkom roku u njihovom gradu i okolici i koji će reagirati brzo i bez nepotrebnog odgađanja te im tako uzvratiti na ukazanom povjerenju.
naše vrijednosti
© Copyright 2020 - Vodoinstalater Osijek - Sva prava zadržana. 
iQ-Agencija
envelopephone-handsetmap-marker