Blog

27 svibnja, 2021
Popravak slavine

Pipa koja curi problem je koji ne smijete ignorirati jer vrlo brzo može doći do puno većeg problema i štete. Donosimo nekoliko koraka kako se ovaj problem može riješiti, no svakako preporučujemo da taj posao date u ruke profesionalcu - vodoinstalateru.

Saznaj više
18 travnja, 2021
Postavljanje pločica

Keramičke pločice neizostavan su dio svakoga prostora, poslovnih ili stambenih. Saznajte više o postavljanju, njihovim vrstama i svojstvima na našem blogu.

Saznaj više
2 travnja, 2021
Čišćenje kamenca u bojleru

Kamenac - noćna mora svakog elementa u kućanstvu kada su u pitanju elementi koji su u doticaju s vodom.

Saznaj više
28 ožujka, 2021
Tuš kabina u razini poda

Tuš kabina u razini poda, moderno i elegantno rješenje za današnje kupaonice. Izvrstan izbor za one koje traže minimalizam i praktičan izgled u svojoj novoj kupaonici. U blogu vam donosimo savjete, novosti i pomoć oko ugradnje i odabira.

Saznaj više
5 ožujka, 2021
Adaptacija kupaonice

Kupaonica je ključna prostorija u našem domu. Koristi se često, tijekom cijelog dana, i koriste ju svi ukućani. Bez funkcionalne kupaonice naša svakodnevna rutina i kvaliteta života bile bi u potpunosti narušene. Ipak, osim funkcije, da bismo bili potpuno zadovoljni, kupaonica treba zadovoljavati i estetske standarde, kao i što veću razinu praktičnosti. Ponekad je za to potrebno uložiti dodatna sredstva i rad.

Saznaj više
16 veljače, 2021
Montaža bidea

Bide je kao sanitarija nastao još prije više stoljeća kao odgovor na kulturološki, a samim time i higijenski, razvoj civilizacije i potrebu za većim higijenskim standardima. Kao kupaonska sanitarija opstao je do današnjeg vremena te je i dalje poprilično zastupljen izbor prilikom izgradnje ili renovacije kupaonice.

Saznaj više
7 veljače, 2021
Ugradnja wc školjke

Wc školjka jedna je od najkorištenijih sanitarija u našim domovima i poslovnim prostorima i sastavni dio jedne naše svakodnevne rutine. Iako ih uzimamo zdravo za gotovo, ove sanitarije trebaju našu pažnju, a ako ih kvalitetno odaberemo i jednako tako održavamo, služit će nas dugo i pouzdano. U nastavku ćete pronaći više informacija o vrstama te upute za odabir i ugradnju školjke koja će zadovoljiti vas i vaše ukućane.

Saznaj više
22 siječnja, 2021
Ugradnja slavine

Slavina ili pipa definitivno su najkorištenije sanitarije u našim domovima. Nismo ni svjesni koliko puta dnevno ih otvorimo, zatvorimo, puštamo vodu, peremo ruke, posuđe i sve ostalo. S obzirom da su uvijek u direktnom doticaju s vodom, a voda na našim prostorima je poprilično tvrda, podložne su djelovanju kamenca. Ako održavanje i popravak ne pomognu, jedini preostali korak jest zamjena koju uvijek treba obaviti stručno i kvalitetno.

Saznaj više
10 siječnja, 2021
Što su sifoni i čemu služe?

Svi su čuli za pojam sifon, no mnogi nisu upućeni što je to točno, koja mu je svrha i kako on funkcionira. Donosimo vam više informacija o ovoj esencijalnoj vodnoj instalaciji, njenim vrstama, održavanju, čišćenju i generalnom funkcioniranju. Saznajte zašto se možda nekad u vašoj kupaonici osjetio neugodan miris iz odvoda kojem niste mogli naći uzrok te dodatne informacije koje možda niste znali, a mogle bi vam biti od koristi.

Saznaj više
1 2
© Copyright 2020 - Vodoinstalater Osijek - Sva prava zadržana. 
iQ-Agencija
envelopephone-handsetmap-markerchevron-downtext-align-justify