Blog

4 srpnja, 2022
Adaptacija stana

Jednom ili dvaput u životu dođe vrijeme kada mnogi ljudi odluče potpuno obnoviti svoj dom - kuću ili stan. Adaptacija stana zahtjevan je posao koji je potrebno dobro isplanirati, kako s tehničke, tako i s financijske strane.

Saznaj više
6 ožujka, 2022
Slabo ide topla voda iz bojlera?

Topla voda nužna je potreba u svakodnevnom životu, baš poput struje i grijanja. Bez tople vode puno teže bismo obavljali svakodnevne radnje poput pranja suđa i održavanja osobne higijene - pranja ruku, umivanja, tuširanja i sl.

Saznaj više
30 siječnja, 2022
Da li je bojler bolje gasiti ili ga držati stalno uključenog?

Saznajte savjete treba li bojler gasiti ili držati stalno uključen

Saznaj više
17 siječnja, 2022
Što kada kaplje voda iz bojlera

Onog trenutka kada primijetite bilo kakav problem na bojleru, smjesta ga isključite, da se ne dogodi još veći problem ili strujni udar.

Saznaj više
19 studenoga, 2021
Zamjena i ugradnja nove kade

Zamijeniti kadu i ugraditi novu nije postupak koji vas treba zabrinjavati ako znate što radite ili imate majstora koji će to učiniti za vas.

Saznaj više
31 listopada, 2021
Kako očistiti podni sifon?

Ako ste nekad osjetili kanalizacijski miris u vašoj kupaonici, to je uzrokovanu upravo nekim problemom s podnim sifonom. Saznajte više.

Saznaj više
11 rujna, 2021
Wc školjka bez ruba - rimless

Nema potrebe više sjediti na rubu. Već neko vrijeme postoji alternativa koja ne samo da pruža estetski ugodniji doživljaj kupaonice ili toaleta, nego svojom funkcijom i dizajnom predstavlja pravu revoluciju u čišćenju i održavanju wc školjke. Sve o wc školjkama bez ruba saznajte u našem blogu.

Saznaj više
28 kolovoza, 2021
Spajanje perilice suđa na vodu

Pranje posuđa uvijek je nužno i nezaobilazno nakon pripreme i konzumacije svakog obroka. Otkad je ljudskog roda, ova zadaća obavljala se ručno, no u današn je vrijeme perilice sve više preuzimaju tu funkciju. Mnoga kućanstva danas koriste ovaj uređaj, a u ovom tekstu saznat ćete više o spajanju perilice suđa na dovod i odvod vode.

Saznaj više
14 kolovoza, 2021
Postavljanje pločica

Keramičke pločice neizostavan su dio svakoga prostora, poslovnih ili stambenih. Saznajte više o postavljanju, njihovim vrstama i svojstvima na našem blogu.

Saznaj više
1 2 3 4
© Copyright 2020 - Vodoinstalater Osijek - Sva prava zadržana. 
iQ-Agencija
envelopephone-handsetmap-marker