Blog

17 siječnja, 2022
Što kada kaplje voda iz bojlera

Onog trenutka kada primijetite bilo kakav problem na bojleru, smjesta ga isključite, da se ne dogodi još veći problem ili strujni udar.

Saznaj više
19 studenoga, 2021
Zamjena i ugradnja nove kade

Zamijeniti kadu i ugraditi novu nije postupak koji vas treba zabrinjavati ako znate što radite ili imate majstora koji će to učiniti za vas.

Saznaj više
31 listopada, 2021
Kako očistiti podni sifon?

Ako ste nekad osjetili kanalizacijski miris u vašoj kupaonici, to je uzrokovanu upravo nekim problemom s podnim sifonom. Saznajte više.

Saznaj više
11 rujna, 2021
Wc školjka bez ruba - rimless

Nema potrebe više sjediti na rubu. Već neko vrijeme postoji alternativa koja ne samo da pruža estetski ugodniji doživljaj kupaonice ili toaleta, nego svojom funkcijom i dizajnom predstavlja pravu revoluciju u čišćenju i održavanju wc školjke. Sve o wc školjkama bez ruba saznajte u našem blogu.

Saznaj više
28 kolovoza, 2021
Spajanje perilice suđa na vodu

Pranje posuđa uvijek je nužno i nezaobilazno nakon pripreme i konzumacije svakog obroka. Otkad je ljudskog roda, ova zadaća obavljala se ručno, no u današn je vrijeme perilice sve više preuzimaju tu funkciju. Mnoga kućanstva danas koriste ovaj uređaj, a u ovom tekstu saznat ćete više o spajanju perilice suđa na dovod i odvod vode.

Saznaj više
14 kolovoza, 2021
Postavljanje pločica

Keramičke pločice neizostavan su dio svakoga prostora, poslovnih ili stambenih. Saznajte više o postavljanju, njihovim vrstama i svojstvima na našem blogu.

Saznaj više
8 kolovoza, 2021
Ugradnja tuš kanalice

Tuš kade i kabine s vremenom evoluiraju te od obične sanitarije postaju nešto čemu ipak posvećujemo više pozornosti i nastojim ju što bolje prilagoditi našim stilu uređenja prostora te životnim potrebama kao što su jednostavno i brzo tuširanje uz što manje vrijeme potrebno za održavanje i čišćenje. Kanalice su odlično rješenje za to.

Saznaj više
16 srpnja, 2021
Montaža umivaonika

Umivaonik je sanitarija koju često koristimo u manje-više svako doba dana, u kupaonicama, uredskim sanitarnim čvorovima, toaletima, ali i gospodarskim zgradama, garažama, medicinskim ordinacijama i sl. On je možda i najkorištenija sanitarija, a da bi uredno služio svojoj svrsi i potpuno funkcionirao, potrebno je da bude postavljen stručno, kvalitetno i, ako je moguće, od strane profesionalca, majstora s iskustvom.

Saznaj više
24 lipnja, 2021
Razlike između niskotlačne i visokotlačne slavine

Iz iskustvam vjerojatno svi znate da, osim centralnog bojlera, u nekim kuhinjama i kupaonicama možete pronaći i manje niskotlačne bojlere, koji mogu biti psotavljeni iznad ili ispod slavine u kuhinjsim ili kupaonskim elementima. Možda ne znate da ti bojleri zahtijevaju i montažu posebnih niskotlačnih slavina. U ovom tekstu saznat ćete više o tome.

Saznaj više
1 2 3
© Copyright 2020 - Vodoinstalater Osijek - Sva prava zadržana. 
iQ-Agencija
envelopephone-handsetmap-marker