Blog

24 veljače, 2023
Idealno uređenje kupaonice

Kupaonica je jedna od najbitnijih prostorija svakog doma. Iako, primjerice, u dnevnoj sobi provodimo daleko više vremena, nekako su uvijek kupaonica i kuhinja prostorije u kojima posvećujemo najviše pažnje prilikom uređenja doma. Materijali, boja, vrste i količina sanitarija i ostali detalji pružaju bezbrojne mogućnosti za kvalitetno, maštovito i učinkovito uređenje kupaonice. Upravo izgled kupaonice u […]

Saznaj više
25 rujna, 2022
Tražim vodoinstalatera - zima dolazi i kako se pripremiti na nju

Nikad nije zgodno vrijeme za ostati bez električnog bojlera, no izgubiti toplu vodu zimi puno je teže podnijeti čak i ako brzo reagirate. Osjetit ćete čak i nekoliko sati bez tople vode.

Saznaj više
1 kolovoza, 2022
Vodoinstalaterski radovi - 10 najčešćih radova koje obavljamo

Vodoinstalaterska struka vrlo je zanimljiva i dinamična. Možemo reći da nikad nije dosadno kad su u pitanju vodoinstalaterski radovi. Dapače, nikad ne znate na što ćete točno naići i koji će biti problem. Desetljeća iskustva donijele su nam razne vrste intervencija i radova, uključujući i brojne hitne situacije. Ipak, neki radovi uobičajeniji su od ostalih […]

Saznaj više
4 srpnja, 2022
Adaptacija stana

Jednom ili dvaput u životu dođe vrijeme kada mnogi ljudi odluče potpuno obnoviti svoj dom - kuću ili stan. Adaptacija stana zahtjevan je posao koji je potrebno dobro isplanirati, kako s tehničke, tako i s financijske strane.

Saznaj više
6 ožujka, 2022
Slabo ide topla voda iz bojlera?

Topla voda nužna je potreba u svakodnevnom životu, baš poput struje i grijanja. Bez tople vode puno teže bismo obavljali svakodnevne radnje poput pranja suđa i održavanja osobne higijene - pranja ruku, umivanja, tuširanja i sl.

Saznaj više
30 siječnja, 2022
Da li je bojler bolje gasiti ili ga držati stalno uključenog?

Saznajte savjete treba li bojler gasiti ili držati stalno uključen

Saznaj više
17 siječnja, 2022
Što kada kaplje voda iz bojlera

Onog trenutka kada primijetite bilo kakav problem na bojleru, smjesta ga isključite, da se ne dogodi još veći problem ili strujni udar.

Saznaj više
19 studenoga, 2021
Zamjena i ugradnja nove kade

Zamijeniti kadu i ugraditi novu nije postupak koji vas treba zabrinjavati ako znate što radite ili imate majstora koji će to učiniti za vas.

Saznaj više
31 listopada, 2021
Kako očistiti podni sifon?

Ako ste nekad osjetili kanalizacijski miris u vašoj kupaonici, to je uzrokovanu upravo nekim problemom s podnim sifonom. Saznajte više.

Saznaj više
1 2 3 4
© Copyright 2020 - Vodoinstalater Osijek - Sva prava zadržana. 
iQ-Agencija
envelopephone-handsetmap-marker